Recht voor z’n raap

Onze SEO aanpak

Bij Solution Sprinters houden we het simpel en effectief. We snappen dat SEO kan voelen als een doolhof, maar we zijn hier om je rechtstreeks naar de uitgang te begeleiden – of beter gezegd, naar de top van de zoekresultaten.

Maar

Hoe dan?

We analyseren, optimaliseren en bouwen aan jouw website met bewezen SEO-technieken voor betere rankings.

Analyse en Strategie

We beginnen met een grondige analyse van jouw website en doelgroep. Wat werkt er goed? Waar liggen de kansen? Samen stellen we een SEO-strategie op die past bij jouw unieke behoeften.

Trefwoordonderzoek

Trefwoorden zijn de bouwstenen van SEO. We zoeken naar de termen die jouw doelgroep gebruikt en zorgen dat deze naadloos in jouw content verwerkt worden.

On-Page Optimalisatie

Van titels en meta-beschrijvingen tot gestructureerde data en meer – we zorgen dat elke pagina van jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines én gebruikers.

Content Creatie

Content is koning. We helpen bij het creëren van boeiende, relevante content die niet alleen aantrekkelijk is voor jouw publiek, maar ook zoekmachines verleidt.

Linkbuilding

Sterke, kwalitatieve links zijn essentieel voor SEO-succes. We vinden en creëren linkmogelijkheden die jouw autoriteit en zichtbaarheid verhogen.

Continuïteit

SEO is geen eenmalige actie. We blijven je website monitoren, aanpassen en verbeteren, met regelmatige updates en heldere rapportages over de voortgang.

Rechttoe rechtaan

SEO Abonnementen

We bieden een reeks abonnementen voor bedrijven van elke grootte, van kleine starters tot grote bedrijven. Door een van deze abonnementen af te nemen ben je actief bezig om te werken aan de SEO van jouw bedrijf.

SEO – Starterskit

€99

/maand


Lage kosten, maandelijks heldere informatie.


Maandelijkse rapportage voor websiteverbetering.


Maandelijkse SEO-tips en -trucs.


Analyse van uw huidige SEO-positie.


Persoonlijk advies voor betere online zichtbaarheid.

SEO – Samen Sterk

€249

/maand


Alles in Starterskit +


Maandelijkse leer- en trainingsessies.


Actieve rol in de verbetering van uw website.


Samen bouwen aan uw SEO-strategie.


Samenwerken aan meetbare resultaten.

SEO – Zorgeloos

/op aanvraag


Alles in Starterskit +


Volledige SEO-beheer en -implementatie.


Continue optimalisatie en contentontwikkeling.


Aanpassingen gebaseerd op de nieuwste SEO-trends.


Heldere rapportages over uw SEO-vooruitgang.

Bij de Starterskit geven we je alle inzichten die je nodig hebt om jouw website een boost te geven. Elke maand ontvang je van Solution Sprinters een SEO-rapportage vol met adviezen over wat je kunt verbeteren. We zorgen ervoor dat alles helder en begrijpelijk is, ook als je niet thuis bent in de wereld van SEO. Dit abonnement is jouw springplank naar online succes, waarmee je actief kunt werken aan SEO zonder de bank te breken.

Abonnement

SEO – Starterskit

Abonnement

SEO – Samen Sterk

In dit abonnement slaan we de handen ineen. Ik werk samen met jou aan de SEO van je website. Tijdens onze gezamenlijke sessies leer je niet alleen over SEO, maar pas je deze kennis ook direct toe. We bouwen samen aan een strategie die past bij jouw bedrijf, en je leert gaandeweg hoe je zelf je SEO kunt verbeteren. Dit is de perfecte keuze als je actief betrokken wilt zijn bij het proces en tegelijkertijd wilt leren van een expert.

Wil je je volledig ontzorgen op het gebied van SEO? Kies dan voor het abonnement SEO – Zorgeloos. In dit abonnement neemt Solution Sprinters de volledige verantwoordelijkheid voor je SEO-strategie. Van het optimaliseren van content tot het aanpassen aan de nieuwste SEO-trends; wij regelen alles voor je. Je ontvangt regelmatig updates en rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten. Dit is de ultieme keuze voor volledige ontzorging en maximale resultaten.

Abonnement

SEO – Zorgeloos